Personvernerklæring
Consea Software AS driver tjenesten minetilvalg.no, og behandler i den forbindelse personopplysninger i overenstemmelse med denne personvernerklæringen. Vi sitter på rollen som databehandler og kan behandle personlig data på vegne av behandlingsansvarlig.
Vi tar personvernet ditt på alvor. Ved å benytte deg av våre tjenester kan du være sikker på at dine data blir lagret på en forsvarlig måte og ikke delt med andre.
I dette dokumentet finner du mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles når du bruker tjenestene våre. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert i februar 2020.
 1. Informasjon om data som behandles
  1. Loggfiler
  2. Informasjonskapsler (cookies)
  3. Personopplysninger
 2. Målet for behandling av personopplysninger
 3. Overføring av data / informasjonsmottakere
 4. Dine rettigheter som registrert person
 5. Personvernpolitikk på nettet
 6. Samtykke
1. Informasjon omdata som behandles
Vi behandler personopplysninger når du bruker nettstedet vårt.
For å kunne vise sidene i nettleseren din, registrerer vi IP-adressen til enheten du bruker. Vi lagrer også informasjon om hvilken nettleser enheten din bruker. I tillegg bruker vi personopplysninger for å sørge for at dine bestillinger på tilvalg blir levert og installert til korrekt boenhet. Til slutt, benytter vi oss av kundeinteraksjoner som kundesamtaler og supportsaker i forbindelse med eventuelle garanti-/reklamasjonssaker.
Personvernlovene pålegger oss å holde personopplysningene dine som vi behandler konfidensielle og ikke dele dem med andre.
Consea Software, gjennom tjenesten Mine Tilvalg, mener at brukernes personvern er svært viktig. Dette dokumentet, som beskriver personvernpolitikken vår, gir detaljert informasjon om hva slags personlig informasjon vi samler inn og registrerer samt hvordan vi bruker denne informasjonen.
Hvis du ønsker mer informasjon, eller har spørsmål om personvernpolitikken vår, må du gjerne sende en e-post til post@minetilvalg.no.
1a. Loggfiler
I likhet med mange andre nettsteder bruker vi loggfiler. Disse filene har som eneste funksjon å logge informasjon om brukerne av nettstedet. Dette er standardprosedyre for netthotellene og en del av statistikken deres. Informasjonen i disse loggfilene består av IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internettleverandør (ISP), dato/tid, hvilken side du kommer fra og hvilken side du besøker etter at du har forlatt nettstedet vårt og eventuelt også antall klikk. Denne informasjonen brukes til å analysere trender, administrere sidene, registrere bruksmønsteret på sidene og samle inn demografisk informasjon. Verken IP-adressene eller liknende informasjon er knyttet til data som kan kobles til deg som person.
1b. Informasjonskapsler (Cookies)
Mine Tilvalg bruker informasjonskapsler til å lagre informasjon om brukerpreferanser og brukerspesifikk informasjon på våre nettsider. Nettstedet bruker disse kapslene til å personliggjøre eller tilpasse nettsideinnholdet ut fra hvilken nettleser du bruker eller annen informasjon som du sender via nettleseren din.
Hvis du ønsker å deaktivere informasjonskapsler, kan du gjøre det i nettleseren din. Mer detaljert informasjon om hvordan du håndterer informasjonskapsler i de ulike nettleserne finner du på nettsidene til hver av dem. Merk at tjenestene våre ikke vil fungere optimalt om informasjonskapsler slås av.
1c. Personopplysinger
For å sørge for at dine bestillinger blir installert, montert og levert til korrekt boenhet, behandler vi personlig kontaktinformasjon som navn, e-postadresse og fysisk adresse. Vi behandler kun informasjon som er nødvendig for å behandle dine ordrer og for å levere våre tjenester.
2. Målet for behandling av personopplysninger
Vi behandler informasjonen nevnt over for å levere vårt digitale system for håndtering av tilvalg og kundeoppfølginger til våre kunder og deres kunder. Formålet med behandlingen er å levere et digitalt system som håndterer tilvalg og kundeoppfølginger, slik at brukere er i stand til å tilpasse sine boliger i tråd med deres ønsker.
3. Overføring av data / informasjonsmottakere
Vi behandler informasjonen din innen selskapet, og vi oversender kun data til våre kunder og samarbeidspartnere.
Vi kan samarbeide med en tjenesteleverandør om driften av dette nettstedet, eller for å vedlikeholde nettverksinfrastrukturen. Det er derfor mulig at en tjenesteleverandør (som for eksempel et IT-selskap som utvikler våre tjenester) får tilgang til personlig informasjon som navn og ordrelinjer. Vi velger tjenesteleverandørene våre med omhu og er særlig nøye på om de er egnet til oppgaven med tanke på å beskytte personvernet ditt og datasikkerheten slik at personopplysningene dine er trygge.
4. Dine rettigheter som registrert person
Du har rett til å få kunnskap om personlig informasjon som vi har lagret om deg. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
Dersom du muntlig ber om informasjon, må vi kontrollere at det ikke foreligger identitetstyveri og vi trenger bevis fra deg om at du faktisk er den personen du utgir deg for å være.
Du har rett til å be om at vi retter opp i, sletter eller begrenser databehandlingen, med mindre vi er berettiget til det, for eksempel i perioder som vi er pålagt å lagre informasjonen.
Du kan også motsette deg at personopplysningene dine behandles i henhold til lovbestemmelsene og du kan be om at informasjonen overføres.
5. Personvernpolitikk på nettet
Denne personvernpolitikken gjelder kun for informasjon som deles og / eller samles inn via nettaktivitetene våre og for personer som besøker nettstedet vårt. Denne personvernpolitikken gjelder ikke for informasjon som vi samler inn andre steder eller via andre kanaler enn dette nettstedet.
6. Samtykke
Når du bruker nettstedet vårt, godtar du denne personvernpolitikken og innholdet i den.